Banetegninger for torsdag 7.juni

Her kommer et par baneforslag for torsdagens trening. På grusen kan vi sette opp en bane av Magne Alden (takk for tipset, Helene:)). Jeg har byttet ut et par hindere og Solveig har  også nummerert en klasse 1 variant for de som ønsker det.

På gresset kan vi sette opp en bane Solveig har laget for å tilfredsstille noen av treningsønskene som bla kom i bloggen:) NB! Har byttet ut et par hindere her også for å få med fler hindertyper og for å få et felthinder på begge banene. Nb! Det står kort rødt rør, men det bør være et langt, lett buet rør pga hjulet

 

Reklame

Om TIMO'S

Shanto, eller Imajan's Juba-Jubaa som han heter på papiret,bor på Sollihøgda. Hans første gikk for det meste med til å reise land og strand rundt på utstillinger. Dette har resultert i Norsk og Svensk championat og jammen var det på nippet til å bli Finsk også...det sto mellom Shanto og en annen. Etterhvert begynte vi å få øynene opp for agility og det har nå tatt helt av..... Høsten 2009 hentet vi lille Timo ( Imaferrari's Quadrillo) og samme høst måtte jeg dessverre ta farvel med min trofaste vakre Shanto etter lang tids sykdom. Det var tungt, men lille Timo fyller dagene med glede og gjør det lettere å se fremover! Mye skal læres, så det blir ikke kjedelig fremover!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Banetegninger for torsdag 7.juni

  1. Dette var to flotte baner, akkurat det jeg trenger, tusen takk 🙂

    Liker

  2. Ann-Cathrin sier:

    fine baner, nok og gjøre her

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s