SKUILEKENE 29.juli 2012

Velkommen til Skuilekene  29.juli 2012!

 Vi starter kl 11.00 søndag morgen

 Skuigjengen feirer i år sitt 10 års jubileum og vi har derfor slått litt på stortromma og leid klubbhuset. Vi har derfor et sted å søke ly om det skulle komme en regnskur (men det gjør det jo ikke) , eller om det skulle bli for varmt. Det er mulig å bruke kjøleskapet. Dersom dere ønsker å ha hundene med inn, må de sitte i bur.

 Siden vi planlegger loddsalg for å få dekket litt av kostnadene til klubbhuset, hadde det vært supert om du kunne ta med deg en bitteliten gave til det( gjerne noe spiselig f.eks?).

 Ta med stol, godbiter, vann til hunden og drikke+ mat til deg selv. Det er mulig å benytte seg av kokeplater/kjeler i klubbhuset. Er det fint vær er det også mulig med grilling, men da må noen ha med en grill.

 VELKOMMEN!

 Skriv om du kommer. De som allerede har meldt seg på er :

 Nina Hansen, Aina, Ann-Cathrin, Kari O, Solveig, Gro A, Elin, Gro B, Mona, Marlene, Malin, Vigdis

(skriv om det har blitt endringer)

 Dere som er på ferie vil bli savnet!

 

 

Om TIMO'S

Shanto, eller Imajan's Juba-Jubaa som han heter på papiret,bor på Sollihøgda. Hans første gikk for det meste med til å reise land og strand rundt på utstillinger. Dette har resultert i Norsk og Svensk championat og jammen var det på nippet til å bli Finsk også...det sto mellom Shanto og en annen. Etterhvert begynte vi å få øynene opp for agility og det har nå tatt helt av..... Høsten 2009 hentet vi lille Timo ( Imaferrari's Quadrillo) og samme høst måtte jeg dessverre ta farvel med min trofaste vakre Shanto etter lang tids sykdom. Det var tungt, men lille Timo fyller dagene med glede og gjør det lettere å se fremover! Mye skal læres, så det blir ikke kjedelig fremover!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til SKUILEKENE 29.juli 2012

  1. Gro sier:

    Jeg kommer med 2 hunder men Nala er bare med som maskott, Håper det er ok at jeg muligens må dra kl.1330 😦 , men jeg lover å gi alt før det :-).

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s