Trening torsdag 30.januar

Hvem vil trene? Vi setter opp samme kombinasjon som sist, men tar med møne og stige.

Et lite ønske er at ingen hunder er i hallen under bygging eller rydding. Det står jo egentlig i reglene, men påminnelser er kjekt:-)

Trening fra kl 20
image

Om TIMO'S

Shanto, eller Imajan's Juba-Jubaa som han heter på papiret,bor på Sollihøgda. Hans første gikk for det meste med til å reise land og strand rundt på utstillinger. Dette har resultert i Norsk og Svensk championat og jammen var det på nippet til å bli Finsk også...det sto mellom Shanto og en annen. Etterhvert begynte vi å få øynene opp for agility og det har nå tatt helt av..... Høsten 2009 hentet vi lille Timo ( Imaferrari's Quadrillo) og samme høst måtte jeg dessverre ta farvel med min trofaste vakre Shanto etter lang tids sykdom. Det var tungt, men lille Timo fyller dagene med glede og gjør det lettere å se fremover! Mye skal læres, så det blir ikke kjedelig fremover!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

16 svar til Trening torsdag 30.januar

 1. Jeg kommer. Hvordan får vi til det med å gå ned hunden litt etter siste treningsøkt, hvis f.eks jeg er den siste som går og alle vil helst rydde og gå hjem. Jeg vil ikke sette Trixie rett i bilen for å gå inn å rydde, jeg må få gå ned henne litt etterpå, og det gjelder vel alle som går sist. Skjønner at vi ikke skal ha hunder inne når vi bygger og rydder, pga skader som kan oppstå. Hva sier du kari?

  Liker

 2. Sissel sier:

  Kommer. Vi skal ha 2 parallelle baner + stige/møne? Også skal eg skjerpe meg med å ikke ha Milo svinsende rundt 😉 Er det dette som er reglene..? http://skui.wordpress.com/regler/ Hadde lissom vendt meg til svinsinga på utebanen jeg 😉 Og få gå ned hunden som siste ekvipasje før rydding må jo være greit, evt i bånd da?

  Liker

 3. Ann-Cathrin sier:

  jeg kommer med to hunder – , alle har vel egentlig akseptert reglene for trening og løse hunder i hallen under rydding/bygging (jeg har syndet) – men det kan vel kanskje være rom for at sistemann som går også får ha hunden sin løs mens man rydder. Eller evt fritatt for rydding så de kan gå ned hunden.

  Liker

 4. TC sier:

  Jeg er usikker på om jeg kommer. Har veldig lyst, men må bli kvitt man-fluen først. Kan jeg svare endelig i morgen?

  Liker

 5. Sissel sier:

  Hadde det også vært en idé å bestemme rekkefølgen før bygging, så kan førstemann(dame) ha med hunden inn? Gjerne også få bruke byggetiden på å varme opp, og at dette da rullerer på alle. Vi bruker minst 30 min på å bygge/briefe, sist gang brukte vi 45 min, og dette betyr jo faktisk at hunden blir kalde igjen, og at man eeegentlig må starte oppvarming på nytt selv om man har vært flinke til å gå tur/varme opp i forkant…………… Noe vi jo da ikke gjør, og som blir spesielt tricky for førstemann, men heller ikke helt heldig for de som starter 5 min etterpå… Personlig liker jeg dårlig å ta hunden rett fra bilen og inn å gå ‘rett på’ en hel bane, når den har ligget der i 30min+. Og derfor har jeg syndet og hatt svinsende hund..:-)

  Liker

 6. Wii, Enzo og Malin sier:

  Kommer.

  Den som går sist kan vel gå ned hunden sin litt som man gjør mellom to økter, så kan man være med å rydde hvis det ikke er ferdig ryddet. Så går man seg en tur etterpå. Synes vi skal følge de regler som er. Ingen løse hunder uansett om man skal gå først eller sist. Regelen er vel satt med tanke på eventuelle uhell og skader på hundene? Vi har vel samme regler på sommeren?

  Liker

 7. gro sier:

  Kommer, 🙂
  Hva om alle bygger, briefer, så kan alle hente hund i bånd, så går vi går 3 runder hallen etter hverandre så ut ? så er det klart for 1 ekvipasje. dette kan jo også være god fokus trening for hundene

  Felles kjøring kl. 1945?

  Liker

  • TIMO'S sier:

   Mange gode forslag her:-) reglene vi har er laget med tanke på hundene og for å unngå eventuelle skader. Det er jo ikke mulig at alle har med hundene inn heller. Reglene gjelder også på utetreningen men vi har vært litt slappe med å overholde de, noe vi egentlig bør gjøre. Vi må også passe på å gå inn igjen i hallen etter vibhar gått selv så vi kan hjelpe til med bygging osv og hjelpe om noen trenger det. Er man mange nok, så kan det være en ide at den som går først kan varme opp hunden sin og den som går sist kan gå ned hunden sin, selv om akkurat det å gå ned hunden kan man egentlig gjøre når banen er ryddet. Vi har litt å tenke på til neste treningsmøte:-) supert med forslag:-)

   Liker

 8. kari o sier:

  Klarer nok ikke å komme i morgen… fint om noen tar med banetegning

  Liker

 9. kari o sier:

  Mitt svar havnet visst litt lenger ned. Lettere å diskutere dette på et møte:-) vi blir nok enige:-) skjønner folk vil gå ned hundene…vi må bare finne en måte å løse det på:-)

  Liker

 10. Sissel sier:

  ..og helt enig i at vi skal overholde gjeldende regler. Skal skjerpe meg 🙂

  Liker

 11. Anniken sier:

  Kommer, med forbehold i forhold til bakken:)

  Liker

 12. Karine sier:

  Jeg kommer 🙂

  Liker

 13. Tror vi forholder oss til reglene ;.)

  Liker

 14. TC sier:

  Jeg må bli hjemme, er fremdeles ikke helt i form. Får glede meg litt ekstra til neste torsdag 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s