Trening torsdag 6.februar

Hvem vil trene?
Vi utsetter treningskonkurransen til neste torsdag og fokuserer på felttrening. Slalomen blir også satt opp,  men det blir ingen kombinasjon med mange hindere. Det legges opp til en kort treningsøkt og de som ønsker å holde på lenger, kan selvfølgelig gjøre det men det kan være lurt å rydde inn felthinderne mens det er mange på plass.

Hundene skal være ferdig luftet før kl 20 og husk ingen hunder i hallen under bygging osv. 🙂 (hilsen tante gruusom)

Oppvarmingen holder i 20 minutter i følge hundefysioterapeut, så fint om alle også kan vente med å gå ned hundene etter siste økt til hinderne er ryddet.
Kari

Om TIMO'S

Shanto, eller Imajan's Juba-Jubaa som han heter på papiret,bor på Sollihøgda. Hans første gikk for det meste med til å reise land og strand rundt på utstillinger. Dette har resultert i Norsk og Svensk championat og jammen var det på nippet til å bli Finsk også...det sto mellom Shanto og en annen. Etterhvert begynte vi å få øynene opp for agility og det har nå tatt helt av..... Høsten 2009 hentet vi lille Timo ( Imaferrari's Quadrillo) og samme høst måtte jeg dessverre ta farvel med min trofaste vakre Shanto etter lang tids sykdom. Det var tungt, men lille Timo fyller dagene med glede og gjør det lettere å se fremover! Mye skal læres, så det blir ikke kjedelig fremover!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

11 svar til Trening torsdag 6.februar

 1. dogblogg sier:

  Kommer ikke, har vært på skitur med Malin!

  Liker

 2. Ann-Cathrin sier:

  jeg kommer – med begge

  Liker

 3. Sissel sier:

  Kommer.
  Og ørliten kommentar 🙂 Jeg tenker at etter siste økt så er det mer snakk om å bruke 2 min på å få ned pulsen (både på bikkja og seg selv ;-). Så kan man sette i bilen, også gå dem helt ned etter rydding. Men 2 min på å få ned puls (og stress) synes jeg er lurt.

  Liker

 4. Anniken sier:

  Kommer

  Liker

 5. Malin, Enzo og Wii sier:

  Kommer hvis jeg har bil.

  Liker

 6. Har planer om å komme med én 🙂 Sliter litt med underlaget, derfor jeg ikke har vært tilstede så mye. Klør veldig av det sponet som er der. Tester ut litt annen strategi i morgen og håper det funker.

  Liker

 7. TIMO'S sier:

  Skulle gjerne trent litt felt, men må også til faren min en tur så er redd tiden kan bli knapp. Rekker jeg det så kommer jeg men tør ikke si det hundre prosent.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s