Innetrening vinteren 2013/2014

Det er 12 som har meldt seg på innetreningen torsdager i vinter:) ( regner med å flytte inn rett før snøen kommer og ut når snøen har gått ( rundt påsketider).

Malin

Elin

Gro B

Ann Cathrin

Tone

Sissel

Kari O

Gro A

Anniken

Karine

Nina

Gro Ellen

Prisen pr pers vil bli kr 800,- pr person som betales innen 20.september til skuikontoen. Gi beskjed dersom du trenger kontonr.

Dersom du nå allikevel ikke ønsker å være med, trenger jeg en tilbakemelding senest 11.september, ellers regnes påmeldingen som bindende.

Reklame

Om TIMO'S

Shanto, eller Imajan's Juba-Jubaa som han heter på papiret,bor på Sollihøgda. Hans første gikk for det meste med til å reise land og strand rundt på utstillinger. Dette har resultert i Norsk og Svensk championat og jammen var det på nippet til å bli Finsk også...det sto mellom Shanto og en annen. Etterhvert begynte vi å få øynene opp for agility og det har nå tatt helt av..... Høsten 2009 hentet vi lille Timo ( Imaferrari's Quadrillo) og samme høst måtte jeg dessverre ta farvel med min trofaste vakre Shanto etter lang tids sykdom. Det var tungt, men lille Timo fyller dagene med glede og gjør det lettere å se fremover! Mye skal læres, så det blir ikke kjedelig fremover!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s